Focus op 2012

De focus van AmmaBhagavan, de grondlegger van de Oneness Blessing energie, ligt op 2012. In dat jaar zal de eenheidsenergie enorm krachtig zijn waardoor bij veel mensen een verschuiving in perceptie zal plaatsvinden; van een leven in afgescheidenheid naar het ervaren van een leven in eenheid.

De groei in het bewustzijn gaat zo snel dat AmmaBhagavan op korte termijn grote groepen mensen in contact wil brengen met deze eenheidsenergie. Om dit te bewerkstelligen is de organisatie van de Oneness Movement vereenvoudigd en de drempel om Oneness Blessinggever te worden verlaagd. Je hoeft nog slechts 1 weekend in Nederland te volgen om Oneness Blessinggever te worden. Daar waar je voorheen na een voorbereidingsweekend een 10-daags proces diende te volgen om ingewijd te worden.

Het jaar 2012 is inmiddels beladen. In de media en op internet wordt de Maya Kalender zodanig uitgelegd dat catastrofale gebeurtenissen onze aarde verwoesten. Hieronder een interview met Carl Johan Calleman over de misverstanden omtrent de interpretaties van de Maya Kalender en het jaar 2012.

Geen opmerkingen: